Aannemersbedrijf

Merknamen die u bij wij hanteren:

 • Rehau kunststof kozijnen
 • rehau-kunststof-kozijnen-profielen

Keurmerken die u bij wij hanteren:

 • Komo keurkeurmerk-komo
 • Het KOMO-label is een kwaliteitsverklaring. Als kozijnen gecertificeerd zijn met het KOMO-label dan betekent dat dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Dit betekent dat het Ministerie van VROM een KOMO-kwaliteitsverklaring ook als bewijs ziet dat aan deze regels is voldaanHet KOMO-keurmerk bestaat al meer dan 50 jaar en toetst de prestaties van allerlei bouwkundige producten (meer precies: bouwproducten, bouwelementen en bouwsystemen). De organisatie van KOMO hanteert objectieve maatstaven om de kozijnen op te controleren. De controle van de producten zelf wordt door speciale bedrijven gedaan (certificerende instellingen) die door KOMO daarvoor zijn aangewezen.
 • SKG keurmerkkerumerk-skg
 • SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke stichting geeft het SKG-keurmerk uit geeft aan dat hang- en sluitwerk voldoet aan de sterkte en duurzaamheidsregels die daar voor gelden (NEN-norm 5089). De SKG bewaakt de kwaliteit van hang- en sluitwerk door steekproefsgewijs de kwaliteit van deze producten te testen. De testen van de SKG zijn vrij streng en een product kan 1, 2 of 3 sterren krijgen (3 sterren is de beste score). Nieuw hang- en sluitwerk heeft tenminste SKG-keurmerk klasse 2.
 • FSC keurmerkkeurmerk-fsc
 • De afkorting staat voor Forest Stewardship Council. Het FSC-keurmerk ziet dus op bosbeheer. Als houten kozijnen het FSC-keumerk dragen, betekent dat dat alle bedrijven die te maken hebben met het produceren van de houten kozijnen, zich aan de regels van de FSC hebben gehouden. Het gaat daarbij om verantwoord bosbeheer op het gebied van economische, ecologische en sociale aspecten.
 • PEFC keurmerkpromo-pefc-logo
 • Ten minste 70% van het gebruikte hout/papier komt uit PEFC gecertificeerd bos en/of gerecycled materiaal. Het totale aandeel gerecycled materiaal mag niet meer dan 85% bedragen.Het werkelijke percentage PEFC gecertificeerd kan optioneel worden vermeld.Wanneer het product geen gerecycled materiaal bevat dan wordt dit in de tekst weggelaten.
  Het overige materiaal komt uit gecontroleerde, legale oogst.
  Hout met een FSC-logo is geproduceerd volgens strenge regels over onder andere bescherming van de natuur, legaliteit en over de rechten en het welzijn van de lokale bevolking. Zo mag in een tropisch oerwoud per hectare slechts één keer in de dertig jaar een beperkt aantal bomen gekapt worden.
 • Politie keurmerk Veilig Wonenkeurmerk-politie-veilig-wonen
 • Al lijkt de afkorting op de naam van een nieuwe politieke partij, dat is het beslist niet. Het PKVW-keurmerk is een keurmerk voor beveiligde woningen. Een woning kan dit certificaat krijgen, als het aan een aantal eisen voldoet. Het gaat daarbij om verlichting, rookmelders maar ook om goedgekeurd hang- en sluitwerk (ook voor kozijnen dus).Een PKVW geldt 10 jaar. Sommige gemeentes geven subsidie op maatregelen tegen inbraak. Het kan dus lonen u zich hier even in te verdiepen.